Velkommen til Sailbags by Landmark.

Med passion for genbrug og design producerer jeg unikke og bæredygtige produkter af solide og fine aflagte sejl fra surf, joller og sejlbåde.

I 2018 fik jeg idéen om at genbruge aflagte sejl og sy dem om til sailbags, som jeg kalder dem. Jeg startede med min mands windsurfsejl, som havde ligget på loftet i 20 år. Jeg fik lov til at klippe det i stykker og lave et par tasker af det.

Da jeg lagde fotos af dem op på facebook fik jeg en overvældende positiv respons, og det gav mig blod på tanden. Så jeg begyndte at skabe kontakter på facebook og via mit netværk, og har derigennem modtaget rigtig mange sejl fra både private og fra surf- og sejlklubber i hele Danmark.

Når jeg kan skaffe så mange aflagte sejl, skyldes det at mange surfere og sejlere ikke får smidt deres gamle sejl ud, når de anskaffer sig nye. De lægger det ind på hylden, hvor det samler støv og gemmer på fine minder om de gode oplevelser, man har haft med sejlet. Præcis som min mand gjorde det.

Mit genbrugskoncept er at jeg bytter et sejl med en sailbag, og så sælger jeg resten af de tasker, jeg kan få ud af sejlet. Saibags by Landmark drives som et hobby projekt hvor jeg kan udfolde mig kreativt og realisere min idéer til nye anvendelige og bæredygtige produkter.

Jeg giver sejlene et nyt liv ved at genbruge dem og sy dem om til en praktisk og unik sailbag monteret med en solid bommuldshank og kan anvendes til alt lige fra strandtaske, weekendtaske, indkøb og transport af surf- og sejlerudstyr. 

Ikke én eneste af mine originale sailbags er ens. Alle sailbags får et unik udtryk, da jeg  i mit design har fokus på at anvende de enkelte detaljer fra hvert sejl – som et nummer, et logo eller en farvekombination. 

Sailbags by Landmark sortiment består idag ud over sailbags af kitebags som er mindre tasker syet af de lettere og tynde kitesejl som er praktiske til indkøb eller som gymnastikpose. Jeg syr også sail-blankets som er tæpper med sejl på den ene side og en blød og varm fleece på den anden siden. Et unikt og fedt tæppe til stranden, sommerhuset og camperen. Af sejlresterne syr jeg toilettasker med lynlås og smarte wine-bags – perfekte værtindegaver.  

Jeg har de sidste par år solgt mine sailbags ved forskellige events og markeder i det danske sommerland, og er fortsat interesseret i at komme ud og møde mine kunder og vise mine sailbags frem. Men for at komme bredere ud har jeg valgt at lave denne online shop, hvor jeg håber du vil finde din helt egen favorit fra Sailbags by Landmark.

Bedste hilsner fra Eva Landmark Knudsen