Skal vi bytte? Byt dit sejl til en Sailbag

Sailbags by Landmark er et bæredygtigt genbrugskoncept som er baseret på at du kan ombytte dit sejl med en sailbag. På den måde får jeg adgang til de gamle sejl og du kan med god samvittighed give dit gamle sejl et nyt liv.

Så har du en gammelt eller beskadiget sejl som du har lagt til side på loftet, i kælderen eller i skuret og som du har lyst til at give et nyt liv, så kontakt mig så vi kan aftale nærmere omkring afhentning af sejlet.

Jeg er interesseret i sejl fra såvel windsurf, kite, joller og sejlbåde.

16 kommentarer til “Skal vi bytte? Byt dit sejl til en Sailbag

 1. Dan Andersen siger:

  Hej. Jeg har storsejl på ca. 40 m2 lavet i film/kevlar/film. Jeg tænkte om du vil være interesseret? Mvh. Dan 51171956

  • Eva siger:

   Hej Dan
   Tak for din besked.
   Jeg er interesseret hvis du har mulighed for at aflevere sejlet i Kokkedal eller alternativ på mit arbejde i Albertslund.
   Send mig gerne en sms på 26481614, så vi kan aftale nærmere. Tak.
   VH Eva

  • Eva siger:

   Hej Nicolas
   Tak for din besked.
   Har du mulighed for at aflevere dit kite sejl i Kokkedal eller i på mit arbejde i Albertslund?
   Lad os koordinere ift. aflevering og ønsker til sailbag via sms – 26481614.
   Vh Eva

  • Eva siger:

   Hej Morten

   Tak for din besked. Har du mulighed for at sende mig et par foto af dine kites på en sms – på 26481614. Tak. Vh Eva

 2. Nicolai siger:

  Hej

  Jeg har en udtjent fok (dacron) på 21kvm . Slidt/skadet i agterlig, men resten af sejlet bør kunne anvendes til dit formål. Kan sende dig nogle billeder. Kan afhentes i 2770 Kastrup.

  Vh Nicolai

 3. Carsten siger:

  Hej jeg er ved at ryde op i sommerhuset og jeg har et par gamle windsurf sejl i sort og orange, som jeg var ved at smide ud. Jeg har ikke dansk mobil så jeg kan ikke sms billeder men send en e-mail hvis du er interesseret, så sender jeg billeder jeg køre tit forbi Kokkedal så jeg kan nemt sætte dem af.

 4. Klaus Rasmussen siger:

  Hej Eva
  Er du stadigvæk interesseret i brugt sejl? Vi har købt tre brugte 26 fods sejlbåde som skal bruges til sejlerskole, hvor der følger en del brugte sejl med, som vi ikke kommer til at bruge. Vil forsøge at få dem bragt til Sjælland.

 5. Uwe Bjerre siger:

  Hej Eva,
  Jeg har 5 windsurf sejl i størrelse 6-7 m2. De bruges ikke mere og skal kasseres. Er du interesseret? Jeg kan evt. sende dig billeder.
  Mvh
  Uwe Bjerre

  • Eva siger:

   Hej Uwe
   Hvis det er de helt gamle sejl uden monofilm vil jeg meget gerne have dem. Har mulighed for at komme forbi med dem i Kokkedal?
   Bh Eva

 6. Louise Bundgaard siger:

  Hej Eva
  Jeg har er windsurf sejl jeg gerne vil bytte til en sailbag. Kan aflevere i Kokkedal/Albertslund. Kan sende et billede hvis du er interesseret.
  Vh Louise

 7. Niels Vestergaard siger:

  Hej, jeg har et gammelt storsejl og en gammel genua til overs. Vil du bytte for et par af dine produktet?
  Mvh. Niels.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »